გაზაფხულიდან ქართულ ბაზარზე ხაშზე გამომცხვარი პური გაიყიდება
12 იანვარი / 2016
PLAYER_GET_VIDEOFLASH
2016 წლის გაზაფხულზე კომპანია ”იფქლი” წარმოებაში ხაშზე დამზადებულ პროდუქციას ჩაუშვებს.
ამის შესაეხებ კომპანია ”იფქლის” ერთ-ერთმა დამფუძნებელმა და ხელმძღვანელმა, ბაქარ ბაკურაძემ PALITRANEWS-ის გადაცემა ”ბიზნესპერსონაში” განაცხადა.
ბაქარ ბაკურაძის თქმით, საქართველოში პურის ცხობის არასრული ტექნოლოგია გამოიყენება. მას შემდეგ,
რაც ხაშის ცხობის ტექნოლოგია პურის ბიზნესში გაქრა, მომხმარებელი მოტყუებული დარჩა.
”მომხმარებელი მოტყუებული დარჩა იმიტომ, რომ იმ ხარისხს ვერ იღებს, რაშიც ფულს იხდის. როდესაც ეს საკითხები უცხოელ კოლეგებთან გავიარეთ, ყველა გაკვირვებული დარჩა, რატომ იყო ეს პროცესი - პურის ხაშზე ცხობა ადგილობრივი პურის მწარმოებელისგან უარყოფილი. ჩვენმა კომპანიამ გადაწყვიტა, დაგვებრუნებინა ეს მეთოდი საქართველოში. ამ მეთოდით პატარა მწარმოებლები რამდენიმე დასახელების პურს შესაძლოა, დღესაც აწარმოებენ. მაგრამ მასიურ წარმოებაში მთლიანად ხაშზე ცხობაზე რომ გადავიდეს წარმოება, ჯერ ეს ჩვენთან არ არსებობს”, - განაცხადა ბაკურ ბაქრაძემ.
მისივე თქმით, კომპანია ”იფქლი” მომხმარებელს ხაშზე დამზადებულ პურს გაზაფხულიდან შესთავაზებს: ”იფქლი” იქნება პირველი კომპანია, რომელმაც უკვე დანერგა ეს ყველაფერი. ჩამოვიტანეთ დანადგარები, რომლებიც მთლიანად ავტომატიზირებულია, მართვა კომპიუტერულად ხდება. ამჟამად ტესტირება მიმდინარეობს. გამართვის პროცესში ვართ. როდესაც ეს პროცესები მთლიანად დამთავრდება, ერთობლივად გვინდა ჩავუშვათ წარმოებაში გაზაფხულზე. ”იფქლის” მთელი პროდუქცია ხაშზე დამზადებული იქნება. ეს არის პურის ცხობის 6-საათიანი პერიოდი, ტექნოლოგიის სრული დაცვით”, - აღნიშნა ბაკურ ბაქრაძემ PALITRANEWS- ის გადაცემა ”ბიზნესპერსონაში”.

კომენტარები (11)
15.01.2016
"იფქლი"
ქალბატონო თათა - ფასს არ გავზრდით სრულყოფილი ცხობის პროცესის გამოყენების გამო. ამ პროცესების დანერგვას ვთვლით ინვესტიციად საწარმოში და ხარჯებს კომპანია გაიღებს ამისათვის და არა ჩვენი ერთგული მომხმარებელი. სესილი - ხაშზე ცხობის პროცესი განსხვავდება დაჩქარებული წესით ცხობისაგან. პურის ინგრედიენტებიც აქ სხვა პროპორციებითაა მოცემული. თუ დაგაინტერესებთ, პროცესების გასაცნობად გვეწვიეთ საწარმოში. გაზაფხულზე უკვე გვექნება ჩვენც ღია კარის დღეები. გიგაური - მადლობა კომპლიმენტებისა და ერთგულებისათვის. ჩვენ განვაგრძობთ პროდუქციის და პროცესების თქვენთვის დახვეწას, იმმისათვის, რომ ჩვენი მომხმარებელი ჯანსაღ და გემრიელ პურფუნთუშეულს მიირთმევდეს. ბატონო ლაშა - მადლობა კეთილი სურვილებისათვის. ბატონო აკო - პრობლემა არაა, თუ არ იცით, აქ შეგიძლიათ ხაშზე ცხობის პროცესს და უპირატესობას გაეცნოთ. http://bit.ly/1Vy7W7B ბატონო მიმი - სხვათაშორის რძით განსაკუთრებულად რბილი და სასიამოვნო პური ცხვება. უბრალოდ, ჩვენ ასეთს ჯერ არ ვაცხობთ. იქნებოდით ასეთი პროდუქტით დაინტერესებული? მისი ღირებულება, რძის გამოყენების გამო მეტი იქნებოდა. ბატონო ვასილ - 1993 წლიდან ჯანსაღ და გემრიელ პურფუნთუშეულს ვაწარმოებთ. სამწუხაროა, რომ თქვენ სხვა მოსაზრება გაქვთ. გვაქვს შესაძლებლობა მტკიცებულებებით გავამყაროთ ჩვენი წარმოების ხარისხიანობა. თუ გნებავთ, დაგვიკავშირდით და გაზაფხულზე თქვენც მოგიწვევთ ჩვენს საწარმოში. 591-108-353 ბატონო გიო - შესაძლებელია რომელიმე პატარა საცხობი ცდილობს ხაშზე აწარმოოს პურფუნთუშეული, მაგრამ ეს თბილისში მომხმარებლებს არ დააკმაყოფილებს. "იფქლი" პირველია, რომელმაც პურის ხაშზე წაროება მასიურ წარმოებაში დანერგა. ყველას დიდი მადლობა თქვენი კომენტარებისათვის! ნებისმიერ დროს დაგვიკავშირდით: შპს "იფქლი" ხარაძის 2ა, 0153 თბილისი info@ipkli.com +995 591-108-353
14.01.2016
თათა
ფასს ისეთს დაადებენ, ისევ "დროჟიანის" ყიდვა მოგვიწევს!..
მსგავსი სიახლეები
„საქართველოს კაპიტალის ბაზრის განვითარების სტრატეგიაში” გაწერილია ის ქმედებები, რომლებიც ხელისუფლების სხვადასხვა შტომ უნდა განახორციელოს
რძის მწარმოებელი კოოპერატივებისათვის სახელმწიფო პროგრამაში რეგისტრაცია მიმდინარეობს.
„ახალგაზრდა ფინანსისტთა და ბიზნესმენთა ასოციაციის” განცხადებით, ქართულ საწვავის ბაზარზე ხელოვნურად დაჭერილი ფასების პოლიტიკა გრძელდება.
სამშენებლო სფერო საქართველოში წლების განმავლობაში იზრდება და ვითარდება, თუმცა პერიოდულად გარკვეული ჩავარდნები აღნიშნულ სექტორს თან ახლავს.
თბილისში ტექნოლოგიური ინსტიტუტის პროექტის განხორციელება დაიწყო.
ექს-პრემიერ ბიძინა ივანიშვილის განცხადებით, ტექნოლოგიური უნივერსიტეტის იდეა მისი იყო, რითაც სააკაშვილი აღფრთოვანდა, თუმცა ბათუმში სასაცილო პროექტი გააკეთა.
ქართული ქვევრის ღვინო დიდი ბრიტანეთის დედაქალაქ ლონდონში ჩატარებულ ბუნებრივი ღვინოების საერთაშორისო გამოფენაზე RAW London (The Artisan Wine Fair London) იყო წარმოდგენილი.
ტექნოლოგიური ინსტიტუტის ჩამოყალიბება საქართველოში ძალიან მნიშვნელოვანია, მაგრამ ძალიან მნიშვნელოვანია ასევე, რომ სწორად გაკეთდეს ეს, - ამის შესახებ საქართველოს ვიცე-პრემიერმა, ეკონომიკისა და მდგრადი განვითარების მინისტრმა დიმიტრი ქუმსიშვილმა
ტექნოლოგიური ინსტიტუტი ეპოქალური მნიშვნელობის პროექტია ჩვენი ქვეყნისათვის, - ამის შესახებ საქართველოს პრემიერ-მინისტრმა გიორგი კვირიკაშვილმა ტექნოლოგიური ინსტიტუტის პროექტის პრეზენტაციაზე განაცხადა.
იტალიის, შვეიცარიის, იაპონიისა და ავსტრიის შემდეგ, მსოფლიოში სიდიდით მეხუთე ტექნოლოგიური ინსტიტუტი საქართველოში დაარსდება.
რუბრიკის სხვა სიახლეები
24.05.2016
”რაკია ჯორჯიას” საკუთრებაში არსებული სასტუმრო ”შერატონ მეტეხი პალასი” და საქართველოში არსებული მისი სხვა აქტივები დაყადაღებულია
სრულად
24.05.2016
ჰოლივუდის ცნობილი მსახიობი, გაერო-ს ელჩი ლტოლვილთა საკითხებში და ქალთა უფლებების მცველი ანჯელინა ჯოლი ლონდონის ეკონომიკის სკოლის (LSE) სამაგისტრო კურსის მიწვეული ლექტორი გახდა.
სრულად
24.05.2016
სამშენებლო სფერო საქართველოში წლების განმავლობაში იზრდება და ვითარდება, თუმცა პერიოდულად გარკვეული ჩავარდნები აღნიშნულ სექტორს თან ახლავს.
სრულად
23.05.2016
ბათუმის Twin Tower  მსოფლიოში მეექვსე ადგილზე იქნება აპარტამენტების რაოდენობით
სრულად
23.05.2016
ბიზნესსექტორი მიიჩნევს, რომ "მომხმარებელთა უფლებების დაცვის შესახებ" კანონპროექტის არსებული სახით მიღება დაუშვებელია.
სრულად
TOP
რეკომენდებული
მნიშვნელოვანი
ოფიციალური კურსი
კონვერტორი
ბირჟა
24.05.2016
25.05.2016
USD
1
USD
2.1459
2.1474
EUR
1
EUR
2.4045
2.4014
GBP
1
GBP
3.1047
3.1324
RUB
100
RUB
3.1996
3.2100