გაზაფხულიდან ქართულ ბაზარზე ხაშზე გამომცხვარი პური გაიყიდება
12 იანვარი / 2016
PLAYER_GET_VIDEOFLASH
2016 წლის გაზაფხულზე კომპანია ”იფქლი” წარმოებაში ხაშზე დამზადებულ პროდუქციას ჩაუშვებს.
ამის შესაეხებ კომპანია ”იფქლის” ერთ-ერთმა დამფუძნებელმა და ხელმძღვანელმა, ბაქარ ბაკურაძემ PALITRANEWS-ის გადაცემა ”ბიზნესპერსონაში” განაცხადა.
ბაქარ ბაკურაძის თქმით, საქართველოში პურის ცხობის არასრული ტექნოლოგია გამოიყენება. მას შემდეგ, რაც ხაშის ცხობის ტექნოლოგია პურის ბიზნესში გაქრა, მომხმარებელი მოტყუებული დარჩა.
”მომხმარებელი მოტყუებული დარჩა იმიტომ, რომ იმ ხარისხს ვერ იღებს, რაშიც ფულს იხდის. როდესაც ეს საკითხები უცხოელ კოლეგებთან გავიარეთ, ყველა გაკვირვებული დარჩა, რატომ იყო ეს პროცესი - პურის ხაშზე ცხობა ადგილობრივი პურის მწარმოებელისგან უარყოფილი. ჩვენმა კომპანიამ გადაწყვიტა, დაგვებრუნებინა ეს მეთოდი საქართველოში. ამ მეთოდით პატარა მწარმოებლები რამდენიმე დასახელების პურს შესაძლოა, დღესაც აწარმოებენ. მაგრამ მასიურ წარმოებაში მთლიანად ხაშზე ცხობაზე რომ გადავიდეს წარმოება, ჯერ ეს ჩვენთან არ არსებობს”, - განაცხადა ბაკურ ბაქრაძემ.
მისივე თქმით, კომპანია ”იფქლი” მომხმარებელს ხაშზე დამზადებულ პურს გაზაფხულიდან შესთავაზებს: ”იფქლი” იქნება პირველი კომპანია, რომელმაც უკვე დანერგა ეს ყველაფერი. ჩამოვიტანეთ დანადგარები, რომლებიც მთლიანად ავტომატიზირებულია, მართვა კომპიუტერულად ხდება. ამჟამად ტესტირება მიმდინარეობს. გამართვის პროცესში ვართ. როდესაც ეს პროცესები მთლიანად დამთავრდება, ერთობლივად გვინდა ჩავუშვათ წარმოებაში გაზაფხულზე. ”იფქლის” მთელი პროდუქცია ხაშზე დამზადებული იქნება. ეს არის პურის ცხობის 6-საათიანი პერიოდი, ტექნოლოგიის სრული დაცვით”, - აღნიშნა ბაკურ ბაქრაძემ PALITRANEWS- ის გადაცემა ”ბიზნესპერსონაში”.

კომენტარები (14)
21.06.2016
"იფქლი"-ს
ამიხსენით თქვენს გახარებას თბილისში 2 იფქლია? მე ერთი ვიცოდი წერეთელზე იყვნენ მერე გლდანში გადავიდნენ მეორეც ყოფილა დიღომში. ძალიან გთხოვთ გამარკვიოთ ერთი და იგივე კომპანიაა ან რა ხდება და რომელი "იფქლი"-დან ხართ თქვენ
15.01.2016
"იფქლი"
ქალბატონო თათა - ფასს არ გავზრდით სრულყოფილი ცხობის პროცესის გამოყენების გამო. ამ პროცესების დანერგვას ვთვლით ინვესტიციად საწარმოში და ხარჯებს კომპანია გაიღებს ამისათვის და არა ჩვენი ერთგული მომხმარებელი. სესილი - ხაშზე ცხობის პროცესი განსხვავდება დაჩქარებული წესით ცხობისაგან. პურის ინგრედიენტებიც აქ სხვა პროპორციებითაა მოცემული. თუ დაგაინტერესებთ, პროცესების გასაცნობად გვეწვიეთ საწარმოში. გაზაფხულზე უკვე გვექნება ჩვენც ღია კარის დღეები. გიგაური - მადლობა კომპლიმენტებისა და ერთგულებისათვის. ჩვენ განვაგრძობთ პროდუქციის და პროცესების თქვენთვის დახვეწას, იმმისათვის, რომ ჩვენი მომხმარებელი ჯანსაღ და გემრიელ პურფუნთუშეულს მიირთმევდეს. ბატონო ლაშა - მადლობა კეთილი სურვილებისათვის. ბატონო აკო - პრობლემა არაა, თუ არ იცით, აქ შეგიძლიათ ხაშზე ცხობის პროცესს და უპირატესობას გაეცნოთ. http://bit.ly/1Vy7W7B ბატონო მიმი - სხვათაშორის რძით განსაკუთრებულად რბილი და სასიამოვნო პური ცხვება. უბრალოდ, ჩვენ ასეთს ჯერ არ ვაცხობთ. იქნებოდით ასეთი პროდუქტით დაინტერესებული? მისი ღირებულება, რძის გამოყენების გამო მეტი იქნებოდა. ბატონო ვასილ - 1993 წლიდან ჯანსაღ და გემრიელ პურფუნთუშეულს ვაწარმოებთ. სამწუხაროა, რომ თქვენ სხვა მოსაზრება გაქვთ. გვაქვს შესაძლებლობა მტკიცებულებებით გავამყაროთ ჩვენი წარმოების ხარისხიანობა. თუ გნებავთ, დაგვიკავშირდით და გაზაფხულზე თქვენც მოგიწვევთ ჩვენს საწარმოში. 591-108-353 ბატონო გიო - შესაძლებელია რომელიმე პატარა საცხობი ცდილობს ხაშზე აწარმოოს პურფუნთუშეული, მაგრამ ეს თბილისში მომხმარებლებს არ დააკმაყოფილებს. "იფქლი" პირველია, რომელმაც პურის ხაშზე წაროება მასიურ წარმოებაში დანერგა. ყველას დიდი მადლობა თქვენი კომენტარებისათვის! ნებისმიერ დროს დაგვიკავშირდით: შპს "იფქლი" ხარაძის 2ა, 0153 თბილისი info@ipkli.com +995 591-108-353
მსგავსი სიახლეები
მსოფლიო რეკლამაზე დანახარჯების ზრდა მიმდინარე წელს 4,4%-ს შეადგენს, ნაცვლად ივნისში ნავარაუდევი 4,1%-ისა.
”სილიკონ ველი თბილისის” სივრცეში არსებული ბიზნესისა და ტექნოლოგიების უნივერსიტეტის BTU Kids- ის შაბათ-კვირის სკოლამ სწავლის მსურველთათვის მიღება გამოაცხადა.
ბიზნესისა და ტექნოლოგიების უნივერსიტეტი და ”საქართველოს რკინიგზა" ციფრული ტექნოლოგიების სფეროში თანამშრომლობას იწყებენ.
ჭოპორტში დღეს ბიბლიოთეკის ბაზაზე ინოვაციების ახალი ცენტრი გაიხსნება.
ქართული პროდუქტი, რომელმაც საერთაშორისო აღიარება მოიპოვა.
საქართველოში ბიზნესის წარმომადგენელთა ნაწილი საფონდო ბირჟის განვითარებას მოითხოვს.
აჭარის ავტონომიური რესპუბლიკის მთავრობის თავმჯდომარე ზურაბ პატარაძე და აჭარის ა/რ სოფლის მეურნეობის მინისტრი, ლაშა კომახიძე „ოქროს რთველის“ სამზადისთან დაკავშირებით რეგიონის მეციტრუსე ფერმერებს შეხვდნენ
ხორბლის გადაჭარბებული მოსავლის ფონზე ექსპერტები მსოფლიო ბაზარზე ხორბლის კიდევ უფრო გაიაფებას პროგნოზირებენ.
რუბრიკის სხვა სიახლეები
25.09.2016
მიკრობლოგის სერვისი „ტვიტერი“ პოტენციურ მყიდველებთან მოლაპარაკებებს აწარმოებს.
სრულად
24.09.2016
ბიძინა ივანიშვილს ბიზნესმენებისთვის პოლიტიკური განცხადების გაკეთება არ უთხოვია და ეს რამდენჯერმე დააზუსტა კიდეც
სრულად
24.09.2016
წინა მერიის დროს ”სილქროუდ ჯგუფს” დიდი პრობლემა შეექმნა. მათ ჩვენს მოედანზე საბაგიროს გაკეთება უნდოდათ და ჩვენ ეს ტერიტორია ივანიშვილის დამსახურებით დავიბრუნეთ
სრულად
24.09.2016
”სილიკონ ველი თბილისის” სივრცეში არსებული ბიზნესისა და ტექნოლოგიების უნივერსიტეტის BTU Kids- ის შაბათ-კვირის სკოლამ სწავლის მსურველთათვის მიღება გამოაცხადა.
სრულად
24.09.2016
მე ძალიან მომწონს ის, რაც ხდება ქვეყანაში. მე გულახდილად ვუთხარი, რომ ის კურსი, რომელსაც ეს პოლიტიკური პარტია და ხელისუფლება ატარებს, ჩემთვის მისაღებია
სრულად
TOP
რეკომენდებული
მნიშვნელოვანი
ოფიციალური კურსი
კონვერტორი
ბირჟა
25.09.2016
26.09.2016
USD
1
USD
2.3132
2.3132
EUR
1
EUR
2.5947
2.5947
GBP
1
GBP
3.0032
3.0032
RUB
100
RUB
3.6418
3.6418