თიბისი სურსათის უვნებლობის საკითხებზე ტრენინგს გთავაზობთ

თიბისი ბიზნესი განაგრძობს ბიზნესის მხარდაჭერას და ამ მიზნით მორიგ საგანმანათლებლო ტრენინგს სთავაზობს მცირე და საშუალო ბიზნესის წარმომადგენლებს.

პარასკევს, 13 სექტემბერს 11:00 საათზე, ონლაინ შეხვედრის რეჟიმში, სურსათის უვნებლობისა და HACCP-ის სისტემის შესახებ ტრენინგს ჩაატარებს ინგა ცერცვაძე, Adjara Group-ის სურსათის უვნებლობის შიდა აუდიტორი.

2 საათიანი ონლაინ ტრენინგი მოიცავს შემდეგ საკითხებს:

ზოგადი მოთხოვნები საკვები ობიექტის მიმართ

  • HACCP-ის ისტორია
  • წინასწარი მოსამზადებელი პროგრამები
  • კარგი წარმოების პრაქტიკა
  • კარგი ჰიგიენის პრაქტიკა
  • საკვებით მოწამვლა
  • საკვებთან დაკავშირებული საფრთხეები
  • ალერგენები
  • ჯვარედინი დაბინძურება
  • 5 გასაღების პრინციპი
  • უვნებელი სურსათის წარმოებისთვის რისკების კონტროლი სამზარეულოში
  • HACCP-ის 12 საფეხური
  • HACCP-ის სისტემის უპირატესობის დადგენა

შეხვედრაზე დასწრების მსურველებმა, გთხოვთ, გაიარეთ რეგისტრაცია:

სარეგისტრაციო ფორმა (google.com)

(R)